Anbefalinger


“Vi, min datter og jeg, er rigtig glade for at komme ved Line. Vi har fået hjælp til hælspore og meget kraftige mens-smerter. Jeg går ikke længere rundt på en pude grundet hælspore, og min datter har ikke længere smerter, der gør at hun skal blive hjemme fra skole.
Så de bedste anbefalinger herfra.
Derudover er Line et fantastisk menneske, der får en til at føle sig tryg.”
Karin

“Jeg har næsten intet mærket til min pollenallergi hele sommeren, så det må jo være ren magi det du kan med de nåle.”
Peter

“Jeg var lidt skeptisk mht. akupunktur for myggestik, men tænkte, at Lines pris er så lav, at det var skørt ikke at prøve. Jeg får normalt mange stik i løbet af en sommer og er meget allergisk, med store hævelser og kløe til følge. 
I år har jeg stort set ikke været plaget af stik eller kløe… SÅÅ det virker.
Samtidig er Line utrolig professionel, sød og imødekommende, så jeg kan på det VARMESTE anbefale behandlinger hos Line.
…Og faktisk tilbydes ekstra behandling, hvis behandlingen ikke virker eller aftager – men det fik jeg heldigvis ikke brug for.
Tak Line, for at gøre min sommer MEGET mindre plaget af myg og for rigtig god behandling.”
Rikke

“Kan varmt anbefale behandling hos Line. Er kommet i behandling 1 gang om ugen i flere måneder for senfølger efter Corona. Behandlingen har hjulpet mig af med min svimmelhed, træthed samt sukkertrang.”
Mia

“Jeg er både lettet og overrasket over, hvor meget nålene har hjulpet på min lænd. Det går MEGET bedre nu. Kæmpe tak til dig.” 
Cecilie

“Kvalme og halsbrand er nu endelig helt væk, så nu vil jeg bare glæde mig til lillebror kommer her om et par måneder.”
Nanna

“Nålene har virket! Det trækker lige en lille smule i min skulder en gang i mellem, men for det meste er jeg faktisk helt smertefri, så det er bare dejligt!!! Tusind tak for hjælpen.”
Birgitte

“Jeg kan HELT KLART anbefale akupunktur mod pollenallergi! Line er bare dygtig!”
Lars

“Line Riis er fagligt meget kompetent og samtidig er hun et rigtig positivt menneske, der virkelig brænder for det hun laver. Hvis man vil have effektiv og tryg behandling er Line Riis uden tøven det bedste valg.”
Jakob

“Line kan trylle med nålene. Få uger før planlagt maraton, løb jeg ind i en irriteret akillessene. Med hurtig indsats fra Line og hendes nåle, blev jeg mod alle odds klar til løbet. Jeg vil ikke tøve med at gøre brug af Lines evner igen.”
Susanne

Anbefalingerne er et udpluk fra bl.a. min Facebook-profil, min Google-profil mm.