F. 1978 og stiftede Riis Akupunktur 1. januar i 2020.

Line Riis Christensen

Jeg er uddannet RAB-godkendt akupunktør, og har således den højeste uddannelse indenfor faget i Danmark, hvilket betyder at du kan få tilskud til dine behandlinger gennem Sygeforsikringen Danmark eller gennem din sundhedsforsikring.

Derudover har jeg eksamen i anatomi, fysiologi og patologi på sygeplejerske-niveau.

Min metode

Jeg tager afsæt i TCM, der oprindeligt stammer fra Kina, og som har mere end 3000 år på bagen. De sidste årtier har metoden for alvor vundet indpas i Vesten, og akupunktur bruges nu om dage på både sygehuse, fødeafdelinger, klinikker for fysioterapi etc.
Jeg har derudover en bred vifte af andre metoder, som jeg benytter mig af alt efter, hvad du har behov for.

Jeg har en holistisk tilgang til din behandling, og der er således fokus på både at få fjernet dine symptomer – og på at behandle selve årsagen.

Jeg holder mig naturligvis ajour med hensyn til den nyeste viden og forskning indenfor akupunkturens verden, og jeg efteruddanner mig derudover løbende – for at kunne give dig den bedste behandling.

Hvem jeg er

Som person er jeg udadvendt, imødekommende og nærværende. Jeg er enormt dedikeret til mit fag, og jeg er meget grundig.

Jeg har arbejdet med mennesker hele mit liv, primært i psykiatrien som socialpædagog. 

Jeg holder meget af den daglige kundekontakt. For mig er du langt mere end bare “et nummer i køen,” og jeg sætter en ære i at tage mig god tid til dig – og i at lægge den helt rigtige behandlingsstrategi, så du får mest ud af behandlingen.

Book din tid her