Priser

1. akupunkturbehandling: 450 DKK
Det er oftest nødvendigt med et behandlingsforløb, og du kan sagtens blive behandlet for flere lidelser/gener i samme omgang.
Behandlingen tager ca. en times tid, og der foretages en grundig udredning ved den første behandling, – så du kan få den bedst mulige hjælp. Jeg anvender ofte andre metoder f.eks. cupping eller qua sha i behandlingen, og dette er naturligvis med i prisen.
Husk at du kan få tilskud til dine behandlinger, hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark. Jeg indberetter gerne for dig. 
Har du en sundhedsforsikring medbringer du blot en kopi af behandlingsaftalen.

Efterfølgende akupunkturbehandling: 400 DKK
For dig, der allerede har modtaget 1. akupunkturbehandling.

Cupping : 400 DKK
Cupping er en behandling, hvor der ved hjælp af undertryk påsættes “kopper” på kroppen.
Cupping fremmer blodtilførslen til musklerne, lindrer spændinger og renser bindevævet for affaldsstoffer. Cupping er derfor særdeles effektivt i forhold til blandt andet muskelsmerter og overbelastninger.
Cupping kan enten stå alene – eller bruges i kombination med akupunktur. Prisen er den samme uanset om du udelukkende har brug for cupping eller både cupping og akupunktur.

Myggestiksbehandling: 150 DKK
Myggestiksbehandlingen virker forebyggende i forhold til antallet af myggestik, og reducerer desuden kløe og gener i forbindelse hermed.
For det bedst mulige resultat foretages myggestiksbehandlingen i starten af sommeren, og det er som regel nok med en enkelt behandling pr. sæson.
Behandlingen tager ca. 15 minutter.

Fempunkts-akupunktur: 100 DKK
Fempunkts-akupunktur – også kendt som NADA – er en standardbehandling, der er meget effektiv mod bl.a. stress, søvnløshed og tankemylder. Du må forvente et behandlingsforløb.
Der foretages ingen udredning og der behandles ikke for andre lidelser/gener ved denne behandling.
Behandlingen tager ca. 45 minutter.

Rygestops-forløb: 900 DKK
Dette forløb er for dig, der gerne vil have hjælp til dit rygestop, og som er
motiveret for at stoppe med at ryge.
Rygestops-forløbet består af 3 x akupunkturbehandlinger med ca. 14 dages
mellemrum. Der sættes små nåle i ørerne, som reducerer/fjerner rygetrangen og som derudover reducerer dine abstinenser, så du oplever at være i bedre balance med dig selv under dit rygestop.
Det er vigtigt, at du er motiveret for at stoppe med at ryge, da behandlingen selvfølgelig ikke kan påvirke dine indgroede vaner og din frie vilje. – Til gengæld er behandlingen en rigtig god hjælp ift. både at reducere/fjerne din rygetrang og dine abstinenser.
I dette forløb behandles der udelukkende for rygestop.

Sukkertrang/vægttabs-forløb: 900 DKK
Dette forløb er for dig, der spiser når du oplever svære følelser – og især i perioder, hvor du er stresset. Det er til dig, der har en sød tand, og som ikke altid føler du kan kontrollere behovet for og indtagelsen af søde sager. Måske overspiser du i perioder, og måske vil du gerne tabe dig.
Sukkertrang/vægttabs-forløbet består af 3 x akupunkturbehandlinger med ca. 14 dages mellemrum. Der sættes små nåle i ørerne, som reducerer/fjerner sukkertrangen og sætter gang i forbrændingen. Derudover beroliges nervesystemet, så du opnår en følelse af at have mere ro indeni.
Det er vigtigt, at du er motiveret for en livsstilsændring, da behandlingen selvfølgelig ikke kan påvirke dine indgroede vaner og din frie vilje. – Til gengæld er behandlingen en rigtig god hjælp ift. at reducere/fjerne din sukkertrang og til at skabe mere ro indeni dig.
I dette forløb behandles der udelukkende for sukkertrang/vægttab.

Japansk lifting 450 DKK
Japansk lifting er en blid og virkelig lækker afstressende og muskelafspændende ansigtsbehandling, der indeholder: ansigtsmassage, akupressur på relevante punkter og lymfedrænage.
Japansk lifting har en skøn afstressende effekt. Behandlingen løsner derudover op for spændinger i f.eks. kæben, og så stimulerer og opstrammer den bindevævet.
Behandlingen tager 1 time, og bagefter vil du opleve en følelse af dyb ro i krop og sjæl. Derudover vil du opleve, at dit ansigt får en frisk glød, og at din hud føles spændstig. Rande/poser under øjnene og væskeansamlinger i ansigtet minimeres desuden.
Gør noget godt for dig selv – og prøv japansk lifting: DET ER REN SELVFORKÆLELSE!
OBS: I min udgave af japansk lifting indgår der ingen ansigtsmasker – jeg koncentrerer mig i stedet fuldt ud om selve ”håndværket”: nemlig ansigtsmassagen, akupressuren og lymfedrænagen. 

Book din tid her

Betaling: Jeg tager imod Mobilepay og kontanter.

OBS: Har du brug for en akut tid – eller svært ved at nå det indenfor åbningstiden, så kontakt mig, og så finder vi helt sikkert en løsning.

GAVEKORT udstedes på lige netop det beløb eller den behandling, som du ønsker. Kontakt mig, og så finder vi ud af det.

Åbningstider

Mandag 8:00 - 18:00
Tirsdag 8:00 - 18:00
Onsdag 8:00 - 18:00
Torsdag 8:00 - 18:00
Fredag 8:00 - 18:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket